Vytisknout
Zobrazení: 59909

Image Každý pracovní den vychází na stránkách trenérského portálu trenink.com články určené českým a slovenským fotbalovým trenérům všech věkových kategorií od přípravky po dospělé, výkonnostních úrovní, pro profesionální i amatérské týmy a pro trenéry různých úrovní trenérského vzdělání.

Veškerý obsah tohoto portálu, který vedle vlastních herních a kondičních cvičení, recenzí na knihy se sportovní tématikou nebo například informací o první pomoci, je Vám čtenářům k dispozici zcela zdarma. Registrovaným čtenářům pak nabízíme ještě další bonusy.

Pokud si myslíte, že tento portál nabízí nové a zajímavé informace, cvičení, recenze a inspiraci pro trenéry, pak ho prosím podpořte umístěním textového odkazu nebo ikonky na stránky vašeho klubového webu. Stále také nabízíme všem čtenářům-trenérům možnost publikovat své vlastní články, cvičení a recenze a stát se tak autorem tohoto portálu.

 

Podpořte nás!

 

 

(1) Bezplatnou registrací na stránkách www.trenink.com


Účet na stránkách trenérského www.portálu trenink.com, který získáte registrací a jejím následným potvrzením, Vám vedle každodenních nových cvičení a článků se sportovní a především trenérskou fotbalovou problematiou, umožní stát se součástí trenérské komunity, což přináší výhody v podobě výměny informací, přebírání zkušeností, zajímavých nápadů a často až později doceněných rad.

Registrace na stránkách www.trenink.com.

 

 

 

(2) Staňte se naším fanouškem na Facebooku

 

 

 

 

www.trenink.com on Facebook

 

(3) Umístěním ikonky nebo banneru na svůj nebo klubový web


Budeme rádi, podpoříte-li tento web umístěním jednoho z těchto kódu na svou stránku. Předem děkujeme za Váš čas i za vlastní podporu tomuto nekomerčnímu projektu!

Stačí, když zkopírujte níže uvedený HTML kód a vložíte jej do zdrojového kódu svých stránek všude tam, kde si přejete aby se banner nebo ikona zobrazovala.

Square button - Fotbalový trénink www.trenink.com (120 x 120)

Portál fotbalových trenérů www.trenink.com

Banner - www.trenink.com (468 x 60)

Portál fotbalových trenérů www.trenink.com
Vertical banner - Fotbalový trénink www.trenink.com (120 x 240)

Portál fotbalových trenérů www.trenink.com
Button - Fotbalový trénink (88 x 31)

Magazín fotbalových trenérů www.trenink.com
Button 2 - Fotbalový trénink (60 x 60)

Magazín fotbalových trenérů www.trenink.com