Vytisknout
Zobrazení: 28309
Velikonoce jsou po roce opět zde. Je celkem jedno, zda je slavíte jako svátky křesťanské, svátky jara nebo si jen prostě užíváte nejdelší prodloužený víkend v roce. Přejeme Vám příjemný čas strávený s přáteli a v rodinném kruhu, bohatou pomlázku, dobrou náladu a také konečně to správné jarní počasí, které bude přát fotbalu.
 
Pro naše čtenáře jsme připravili velikonoční nadílku v podobě toho nejzajímavějšího, co v prvním čtvrtletí letošního roku na našich stránkách vyšlo.
 
Leden
 
Hned na začátku ledna vyšlo cvičení inspirované tréninkovým procesem BSC Hertha s názvem Kombinace s malým časem na míči. Pokračovali jsme kondičním cvičením Opakovaný vytrvalostní tandem se zakončením, které mnoho trenérů využilo v průběhu zimní přípravy. Předposledním cvičením ledna pak byla kombinace určen pro děti a mládež s názvem Holandský kolotoč přihrávek pro mládež, které zaznamenalo mimořádný ohlas. 
 
Únor
 
Měsíc únnor jsme podobně jako leden zahájili inspirací v Bundelize. Tentokrát byl vzorem Bayern Mnichov s cvičením Načasování přihrávky a náběhu. Vedle toho naše čtenáře zaujal článek Přihrávkový slalom se střelbou, který v sobě kombinoval herní a kondiční složku. 
 
Březen
 
S blížícím startem soutěže vás zaujalo cvičení se zaměřením na rychlost a koordinaci s názvem Sprint se změnami směru běhu. První dva měsíce jsme se inspirovali v Bundeslize, v březnu jsme se obrátili do Velké Británie, konkrétně do Londýna v cvičení Intenzivní zakončení v situaci 2:1. Úspěšné bylo i střelecké cvičení Střelba po seběhnutí do středu pole
 
Nejlépe hodnocená video cvičení
 
1. místo
 
 
2. místo
 
 
3. místo
 
 
Zajímavé je, že veškeré hodnocení video cvičení je od čtenářů a trenérů mimo Českou republiku.