Máte doma malého fotbalistu nebo trenéra a hledáte inspiraci na dárky k vánocům? Myslíte si, že vybrat vánoční dárek pro muže, který mu udělá opravdovou radost, je těžké? Chcete své nejbližší pod stromečkem opravdu překvapit nebo dáváte přednost praktickému dárku? Důležité abyste svým nejbližším udělali radost. A kdy jindy než o vánocích

Máme pro Vás spousty tipů na zajímavé, užitečné, praktické ale i originální vánoční dárky pro malé i dospělé fotbalisty. 

Vracející se míč Quickplay Replay Ball

Chcete vyzkoušet úplnou novinku? Máte doma malého fotbalistu, který si často hraje sám na zahradě? Vracející se míč Quickplay Replay Ball je určen nejen pro trénink ve fotbalových klubech, ale především pro individuální trénink doma na zahradě nebo na hřišti. Pro individuální trénink tak ani nemusíte mít kamaráda nebo spoluhráče. Jeho obrovskou výhodou je, že si snadno nastavíte délku provazu od zátěže a už nebudete muset pro míč chodit k sousedům za plot.

 

Fotbalový míč Nike Ordem 5

Nechcete nic riskovat a rozhodli jste se pro naprostou vánoční klasiku? Fotbalista s bez míče, to je jako ryba bez vody. Fotbalový míč Nike Ordem V  má dvě obrovské výhody. Letá přesně tam kam potřebujete a nikdy ho neztratíte z dohledu. Proč tomu tak je? Jeho povrch je tvořen drážkami Nike Aerowtrac a pláštěm z mikrotextury, míč se tak lépe kontroluje a přesněji létá. Vysoce kontrastní grafika zlepšuje viditelnost. Navíc tento míč má osvědčení FIFA Quality Pro.

 

 

Kopačky Nike Mercurial Victory VI DF FG

Už jste někdy vyzkoušeli kopačky s bezjazykovou konstrukcí, která zajišťuje lepší padnutí nohy do kopačky? Nike Mercurial Victory VI  mají navíc netradiční a dá se říci revolučním rozložením kolíků. Dobře tvarovaná, perforovaná stélka poskytuje odpružení s nízkým profilem, který pomáhá snížit tlak působený na kolíky, které často hráčům vadí.

 


Fotbalový batoh Nike CR7 Cheyenne

Pokud kopačky, tak kam s nimi? Stylový fotbalový batoh Nike CR7 Cheyenne obsahuje oddíl určený na boty, polstrovanou přihrádku například na notebook a několik kapes na zip. Můžeš tak mít své věci uspořádané a v bezpečí. Samozřejmostí jsou nastavitelné polstrované popruhy na rameno pro pohodlné nošení.

 


Fotbalové holenní chrániče Nike Charge 2.0

I ve fotbale mjusí být bezpečí na prvním místě. Fotbalové chrániče z vysoce odolného materiálu, který zajistí Vašim holením ochranu před trvdými nárazy. Jeden pásek na suchý zip a chránič kotníku na suchý zip pro lepší uchycení a pohodlné nošení. Jsou anatomicky tvarované pro zajištění co největšího pohodlí a mají rozšířenou pěnu pro maximální proudění vzduchu.

 


TIP REDAKCE