REDAKCE  Co přinesl začátek února na stránkách fotbalových trenérů www.trenink.com? Byl spuštěn projekt "Tři tutovky", který dává všem čtenářům, bez rozdílu věku, zkušeností a vlastnictví trenérské licence, možnost prezentovat svoje oblíbené cvičení.
 
Týden jsme zahájili dalším cvičením pro herně-kondiční kruhový trénink, v dalším cvičení jsme spojili herní a kondiční složku, kdy celé cvičení je zakončeno střelbou a ve čtvrtek jsme přinesli další drilové cvičení zaměřené na přihrávky, hru na jeden dotek a pohyb bez míče.
 
Herně-kondiční kruhový trénink s míčem (5.část)
Cílem cvičení pro kruhový trénink je rozvíjet u hráčů schopnost naražení míče na malém prostoru, správného načasování přihrávky, přijmutí míč a jeho následné vedení. V průběhu celého cvičení musí hráč mít míč plně pod svou kontrolou. V cvičení dále rozvíjíme herní koordinaci a obratnost s míčem přitom, kdy hráč často mění směr běhu.
 
 
Zakončení po dlouhém vedení míče
Cílem cvičení je naučit hráče přijmout přihrávky ze středni vzdálenosti, míč mít pod kontrolou během dlouhého slalomu, ve kterém dochází k několika významným změným směru a poté navést míč do zakončení z prostoru pokutového území.
 
Herním prostorem je třetina hrací plochy. Cvičení je určeno pro žáky a dorostence.
 
 
Přebíhaná za přízemní přihrávkou
Cílem je nácvik přihrávek na krátkou a střední vzdálenost, nácvik kombinace na jeden dotek, ve které dochází ke změně rytmu přihrávek. Hráči po přihrávce vyráží za míčem a přebíhají na následující pozici. V cvičení požadujeme po hráčích plynulost a správné technické provedení.