Vytisknout
Zobrazení: 11960
Image Dnes vychází červnové (6/2010) číslo sportovního magazínu Hattrick, který mimořádně obsahuje 132 stran a tématicky je zaměřen na Mistrovstí světa ve fotbale, které v průběhu tohoto měsíce proběhne v JAR. Magazín je kompletním a největším průvodcem MS 2010 a jeho součástí je plakát s programem šampionátu.

Součástí speciálního číla k MS 2010 jsou aktuální soupisky, informacec o možných hvězdách turnaje, reprezentačních trenéřech a také v něm najdete celostránkové fotografie všech 32 týmů.

Dále se také dozvíte vše co o finálovém turnaji MS potřebujete vědět. Historii šampionátů, představení rozhodčích, logo, maskot, míč a důležitá čísla a statistiky.

Jednotlivé rubriky magazínu obsahují:


TÉMA I
Postup Made in Weiss aneb Spanilá slovenská cesta do JAR.

TÉMA II
MS 2010 v České televizi aneb Jak to vidí, na co se těší a čeho se v JAR obávají komentátoři Jaromír Bosák, Pavel Čapek a Ondřej Lípa. Plus kompletní program ČT 2 a ČT 4 včetně doprovodných studií Fotbal.

INTERVIEW
Slovenský kapitán Marek Hamšík je optimistou a věří v postup Slovenska.

JAK TO VIDÍ EXPERTI
Kapitán československých mistrů Evropy z roku 1976 Anton Ondruš a přední slovenský hráčský agent Karol Csontó jsou, pokud jde o historickou účast Slovenska na MS 2010, rovněž optimističtí.

ROZHOVOR
"Za Gambrinus ligu bych platil poloviční vstupné!"" aneb Současný český fotbal i MS 2010 očima doyena českých hráčských agentů Pavla Pasky.

TIP HATTRICKU
Ve finále MS 2010 v JAR vyhraje Španělsko nad Nizozemskem, třetí bude Anglie, čtvrtá Argentina. Brazílie skončí ve čtvrtfinále, Slováci postoupí do osmifinále – mezi šestnáctku nejlepších světových týmů.

HYDEPARK
Sparta vyhrála zaslouženě, ale závěr Gambrinus ligy byl neregulérní! O tom všem se píše ve Slově do pranice. Uhrinův diář: "Na světovém šampionátu věřím Argentině! Španělští mistři Evropy mohou zaznamenat pokles formy."



{comment}