Vytisknout
Software a Videokazety
Zobrazení: 13668
Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 
db_fotbal_150 BONUS PRO ČTENÁŘE  Rozvoj informačních technologií se už dávno promítá prakticky do všech oblastí lidských činností. Není tedy divu, že i v oblasti sportu se objevila řada softwarových řešení, která mají napomáhat práci trenérů a sportovních funkcionářů.

Jedním z kompletních a uživatelsky přívětivých řešení je i celosvětově úspěšný český produkt s výstižným názvem DrillBook NEW GENERATION (DNG), který je použitelný pro většinu kolektivních sportů, ale nejzajímavější řešení nabízí pro trenéry kopané, a to především v podobě rozsáhlé sady grafických značek pro zobrazení hráčů.

Jak už název napovídá (DrillBook=Kniha cvičení), jedná se o software, který uživateli – trenérovi umožňuje zakreslovat schémata tréninkových cvičení, třídit je do kategorií, publikovat v tréninkových plánech.

 

Trenér tak má možnost připravit zásobník cvičení a jednotlivá cvičení opakovaně a především snadno používat v tréninkových plánech. Plány (tzv. přípravy na tréninkovou jednotku) pak lze archivovat, editovat k opakovanému použití a samozřejmě publikovat v mnoha formátech.

DNG navazuje na úspěšný produkt DrillBook Football Pro, který po celém světě využívá cca 2500 trenérů a v porovnání se svým předchůdcem přináší mnoho nových funkcí, kvalitní vektorové kreslení a plnou kompatibilitu s novými systémy Windows 7 (Vista).

DNG přináší zejména tyto novinky:

- Sofistikované vektorové kreslení s množstvím nových funkcí.
- Modul Taktika – nákresy cvičení je možné animovat případně exportovat ve video formátech (např. pro snadnou prezentaci).
- Modul Video - umožňuje snadnou archivaci videoklipů, a to uložených na lokálním počítači nebo na serveru Youtube.
- Modul Správce cvičení – přehledná správa cvičení.
- Modul Karty hráčů obsahuje nově výkonnostního submodul
- Funkce sdílení dat online. Umožňuje snadné sdílení veškerých dat (cvičení, plány ad.) mezi skupinou trenérů (např. v rámci klubu).
- Nové šablony tisku Tréninkových plánů i cvičení.
- Modul pro exporty a importy dat.
- Přímý tisk do PDF formátu.
- Automatické aktualizace.

db_fotbal_470

DNG je momentálně dostupný v českém a anglickém jazyce a je nutné podotknout, že kromě příznivé ceny poskytuje autor veškeré aktualizace programu (minimálně do verze 3.0) pro stávající uživatele zdarma.

Cena aplikace DrillBook NEW GENERATION je 1490 Kč, ovšem portálu fotbalových trenérů www.trenink.com se podařilo s autorem programu vyjednat mimořádnou předvánoční slevu ve výši 300 Kč na jednu licenci.

Pokud máte tedy o tento softwarový produkt zájem, použijte při objednávce slevový kupón TCOM2011, který Vám umožní nákup jedné licence za cenu 1190 Kč. Nabídka je platná do 31.12.2011 a software je možné objednat i na CD nosiči.

Na webové stránce www.drillbook.net pak naleznete kompletní informace, podporu k produktu, demoverzi pro vyzkoušení i objednávkový formulář.

Závěrem zmíním, že autor nabízí na webové stránce i další aplikaci tohoto typu s názvem DrillBook ONLINE (recenze), která je určena uživatelům preferující využívání online připojení nebo třeba jiný operační systém než Windows.

Upozornění:
Pokud se rozhodnete DNG vyzkoušet, po stažení, instalaci a spuštění demoverze přejděte do menu Nástroje – Nastavení a na kartě Základní nastavení zvolte jako preferovaný sport Fotbal.