Vytisknout
Zobrazení: 47091
Image Brankářská škola Petra Kouby o.s. pořádá Školení trenérů v tréninkovém centru mládeže AC Sparty Praha na Strahově. U nás mají šanci nejenom mladí, talentovaní brankáři, ale i trenéři, kteří by rádi dál předávali získané poznatky a dovednosti ve svých klubech.

Naším posláním je trenéry obohatit o zkušenosti našich profesionálních trenérů,ukázat jim v praxi možnosti tréninku,diskuzí a přednáškami načerpat teorii,která je pro dobrého trenéra nezbytná.Semináře trenérů mládeže připravujeme již od září v tréninkovém centru mládeže Sparty Praha na Strahově.

Zájemci mají jedinečnou možnost využít vynikajících znalostí a dovedností, které za svou bohatou hráčskou i trenérskou kariéru získal Petr Kouba - současný výborný trenér s profi licencí UEFA, bývalý profesionální brankář se zkušenostmi z ligových mužstev, ale i z národního týmu ČR.

Nejde nám jen o zdlouhavé sezení a naslouchání výkladu přednášejícího. Součástí školení trenérů je i část praktická na jednom z tréninkových hřišť včetně figuranta, který bude trenérům k dispozici pro potřebnou praktickou ukázku. Kde lépe máte možnost vypozorovat nedostatky, chyby a následně je odstranit, než při samotné praxi.

Termín:

16.9.2009 od 18hod do 20hod

Místo:

Tréninkové centrum mládeže Sparty Praha na Strahově
- projekční a školící sál
- tréninkové hřiště

Cena:

350,-Kč
platba na místě
*minimální účast 10 trenérů podmíněna, trenérská licence není podmínkou

Cena zahrnuje:

část teoretická - přednáška, videoprojekce, diskuze
část praktická - k dispozici tréninkové hřiště spolu s figurantem

Bonus: slevová karta na tréninkové vybavení v hodnotě 15% v eshopu www.sportfotbal.cz

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na:

+420 725 074 320
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.



{comment}