Image Máte rádi fotbal? Uričtě ano, protože jinak byste nenavštívili trenérský portál www.trenink.com. Jistě také máte s fotbalem a sportem obecně nějaké zkušenosti a to buď z pozice hráče, trenéra, funkcionáře nebo diváka.

V případě, že máte rádi psaní a chcete se se čtenáři těchto stránek podělit o vaše zkušenosti s fotbalem, trénováním a sportem obecně a nemáte kde vaše články, názory a cvičení publikovat, tak se staňte autorem portálu www.trenink.com, nejstarším a nejnavštěvovanějším portálem zaměřeným na fotbalový trénink.

Jak napsat svůj první článek? Není to nic složitého, důležité je aby váš příspěvek měl nápad, byl zajímavě a poutavě popsán. Pokud byste měli v průběhu psaní nějaké problémy, tak vám rádi pomůžeme.

Co by mělo být obsahem článku?

Možností je opravdu hodně. V prvé řadě můžete psát o fotbale, o trénování ve fotbale na všech výkonnostních úrovních a o všem, co s ním souvisí. Můžete popsat svoji oblíbenou tréninkovou jendotku, můžete psát rady začínajícím trenérům, napsat recenzi na nějakou tréninkovou pomůcku nebo knihu, udělat rozhovor s trenérem nebo pokud se rozhodnete přispívat s železnou pravidelností, tak si můžete na stránkách zřídit vlastní rubriku.

V předcházejícím odstavci není vyjmenováno všechno, možností je řada a každý si své téma určitě najde a především články si jistě najdou své čtenáře.

Co portál www.trenink.com nabízí autorům?

Hned na prvním místě a na rovinu uvádíme skutečnost, že za články bohužel nedostanete žádné peníze. Budeme rádi, pokud budete psát "jen" pro radost a potěšení, že si Vaše články bude číst spousta dalších lidí a mnohdy články ostatním trenérům opravdu pomohou. Vy získáte řadu kontaktů, zkušeností s přípravou tréninkového procesu a zkušeností od dalších spolupracovníků.

Na druhou stranu se po korektuře článku, případně jeho úpravě nebo dopracování, článek objeví na titulní stránce portálu a je zařazen do přílusné kategorie, které denně navštíví stovky unikátních čtenářů. To znamená, že mimo jiné prezentujete svoji trenérskou práci.

Články zůstanou na stránku portálu stále, nikdy je nesmažeme, budou mít stále stejnou adresu. Můžete tedy odkaz na svůj článek zkopírovat a komukoli odeslat a ten ho uvidí. Pak mu bude třeba inspirací pro přípravu tréninkové jednotky nebo zamyšlením nad nějakou problematikou se kterou se prozatím nesetkal.

Do psaní příspěvků nikoho v žádném případě nenutíme, četnost vydávání článků od vás může být taková, jakou si vy sami určíte. Někdo si najde čas na článek jednou za týden, někomu ostatní povinnosti tak časté psaní nedovolí a napísek svůj příspěvek jednou za měsíc. Jde nám především o autorskou petrost a různé názory trenérů, autrů.

Zřídíte si uživatelský (autorský) účet na www.trenink.com

Chcete tedy nějaký článek napsat? Chcete se stát součástí týmu www.trenink.com?

Pak nás prosím kontaktujte na redakčním emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

V mailu napište jaké jsou vaše představy o psaní článků a pár informací o sobě.

Jako bonus až do odvolání nabízíme Šance pro nové autory: 3 články = kniha Fotbalová cvičení a hry pro Vás.



{comment}