Image BONUS PRO ČTENÁŘE Redakce trenérského fotbalového portálu www.trenink.com ve spolupráci s fotbalovým internetovým e-shopem www.sportfotbal.cz připravili pro registrované čtenáře web magazínu fotbalových trenérů vánoční nabídku s názvem Ježíšek začal nadělovat!.

Fotbalový e-shop nabízí po registraci slevu ve výši 1O%, která je platná až do Štedrého dne (24.12.2008) letošního roku a co více, slevový kupón se vztahuje i na již zlevněné zboží!

To však není vše, protože vedle této slevy pro Vás připravili zaměstnanci obchodu www.sportfotbal.cz ještě pět dalších dárků, které vám zpříjemní letošní Vánoce a třeba Vám usnadní výběr dárků pro malé i velké fotbalisty.

1. dárek

Po registraci na e-shopu www.sportfotbal.cz získáte slevový kupón v hodnotě 10% na Vaši objednávku - platí do 24.12.2008 + navíc se Vám automaticky načítají kapříci, které jsou ve výši až 10% (kapříky lze využít při další objednávce). Sleva se vztahuje i na již zlevněné zboží! Můžete tedy nakoupit se slevou až 80%.

Slevový kód je treninkvan08 který zadáte před dokončením objednávky, v košíku po zvolení způsobu dopravy, do políčka "Máte slevový kupón", poté kliknete na "pokračovat k potvrzení objednávky" a v následném okně se Vám zobrazí využitý slevový kupón.

2. dárek

Aktualizovali jsme pro Vás veškerý sortiment pro lepší výběr.

3. dárek

Zřídili jsme pro Vás Vánoční telefon, kde Vám poradíme s velikostmi, dostupností zboží, expedicí k Vám a jiných vánočních dotazů. Kontaktní telefon je 725-743811.

4. dárek

Prodloužili jsme termín výměny zboží bez udání důvodu až do 15.ledna 2009, tudíž můžete nepovedené dárky vyměnit i když je objednáte třeba dnes.

5. dárek

Stali jsme se členy APEK (Asociace pro elektronickou komerci), což zaručuje důvěryhodnost a kvalitu našeho e-shopu.

6. dárek

Možnost zakoupení dárkového poukazu.



{comment}