Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 
prispevek_autor_150Máte názor za který se nestydíte. Absolvovali jste stáž, kde jste načerpali zajímavé informace a myslíte si, že by byli užitečné i pro ostatní? Jste studentem, který vypracoval semetrální, bakalářskou nebo diplomovou práci a nechcete aby skončila v šuplíku? Zpracovali jste jako účastník trenérské licence svůj praktický výstup? Napište o tom článek!

Portál fotbalových trenérů www.trenink.com nabízí možnost trenérům, sporotvním odborníkům, rodičům i fotbalovým fanouškům publikovat své, komentáře, články a příspěvky, které souvisí se zaměřením našeho portálu, který je určen pro všechny fotbalové trenéry, bez omezení na věkovou nebo výkonnostní úroveň.

Máte zájem publikovat na těchto stránkách?

Co má být obsahem článků? 

Žádného z přispivatelů nechceme omezovat v tématech, pokud se budou držet základního zaměření našeho portálu. Zajímají nás informace a zkušenosti z tréninkového procesu fotbalových týmů, vlastní cvičení (nebo také popis celých tréninkových jednotek. Zajímají nás, ale i širší oblastní sportovního tréninku: kondiční trénink, zdraví, fyzioterapir, regenerace, výživa a řada dalších témat.

Stejně tak se nebráníme ani příspěvkům z oblasti teorie sportovního tréninku, zkušeností z návštěv zahraničních klubů nebo například využívání tréninkových pomůcek.

Co má obsahovat článek popisující cvičení?

Článek rozdělujeme do několika bloků:
(a) Nadpis - musí ho mít všechny články, měl by vystihovat článek a především musí být originální
(b) Perex - začínajícím autorům ho bude psát editor stránek, měl by shrnovat obsah článku, jeho krátký popis a hlavně by měl zaujmout!
(c) Tělo článku - obsahuje vlastní text článku

Na co si dát při psaní pozor?

Před napsáním jakéhokoliv článku je dobré prohledat celý náš web, abyste se ujistili že stejné, případně skoro stejné téma nebo cvičení už někdo nepracoval, protože by to byla zbytečně vynaložená námaha, jelikož nemá cenu vydávat dva stejné články.

Kam článek poslat?

Napsaný článek, včetně všech příloh (obrázky, video, fotografie) zašlete na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Stejnou adresu využijte pro pVaše případné dotazy.