Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

2_gen_2013_coerver_cover_logo_150Chcete umět učit malé fotbalisty (od 5 do 15 let) technickým kouskům Lionela Messiho? Pak je tu pro vás poprvé v Česku nový dvoudenní kurzy Youth Diploma fotbalové školy Coerver® Coaching, světové jedničky ve výuce technických fotbalových dovedností.

Ten se uskuteční 22. a 23. června 2013 v Praze.

Nikdy nemůžete říct, že z kluka vychováte nového Messiho, ale Messiho můžete použít jako model k učení," říká Alf Galustian, spoluzakladatel tréninkového program Coerver® Coaching.

„My v kurzu trenéry učíme, jak tyhle technické dovednosti správně učit." Dvoudenní kurzy Youth Diploma už byly pořádány v mnoha různých zemích. Před Vánoci třeba v Madridu. Nyní tuhle možnost mají i všichni čeští a slovenští zájemci. A nejen z řad trenérů, ale učitelů nebo i rodičů.

Tenhle kurz je zkrátka určen všem, kdo chtějí systematicky, moderně a efektivně vyučovat děti ovládat míč tak, aby s ním byli kamarádi jako Messi.

Co konkrétně se účastníci kurzu během dvou dnů a dvanácti hodin přednášek i praxe dozvědí?

  • Jak vypadá pyramida rozvoje hráčů a jak ji používat při určování výukového plánu.
  • Jak správně rozebírat a učit pohyb - změny směru, zastavení a rozběhnutí nebo klamání tělem.
  • Jak si počínat při výuce kontroly míče, jeho vedení, soubojů (1:1, 2:1, 5:3, a tak dále) či finálních přihrávek.
  • Jak tohle všechno rozdělit do jednoduchých a lehce naučitelných kroků.
  • Jak tyhle dovednosti rozvíjet ve hře.
  • Jak systematicky zvyšovat náročnost tréninku.

Na co se ještě můžete těšit?

Na balíček 5 DVD plánovače tréninků Coerver© Coaching, který každému snadno a rychle pomůže zajistit kvalitní sestavení týdenních, měsíčních, nebo dokonce celosezónních tréninků. Mnoho z těchto osvědčených cvičení a her bude účastníkům kurzu představeno přímo na hřišti, aby je mohli sami dostat pod kůži.
Celá výuka vychází z pěti základních pravidel Coerver© Coaching, kterými jsou: dovednost, rychlost, síla, duch a chytrost! Vše se vyučuje radostnou formou.

Absolventi kurzu získají certifikát Coerver® Coaching Youth Diploma.

Patronem nejmodernější a nejúčinnější výuky fotbalové techniky na světě Coerver© Coaching je v Česku bývalý útočník pražské Sparty a současný odborný fotbalový komentátor České televize Josef Němec. „Dva dny na kurzu Coerver® Coaching Youth Diploma mě udělaly lepším trenérem. Fanouškem coerverovské výuky techniky jsem však už mnoho let," konstatoval Jose Morais, asistent trenéra Realu Madrid.

Takže neváhejte a buďte i vy při tom! Stojí to opravdu za to!

Zlepšení individuální techniky totiž může vyhrát zápas. Ale dokážou to jen ti kluci, jimž trenér správně poradí, jak na to.

Více informaci na www.coerver.cz.