Image AKTUALIZOVÁNO  Redakce trenérského portálu www.trenink.com ve spolupráci s autory programu DrillBook, který je určen trenérům pro zakreslování cvičení, sestavování tréninkových plánů, jejich publikaci a archivaci, připravila pro své čtenáře z řad trenérů slevovou akci na tento program s názvem "Velká jarní akce s DrillBook".

V případě, že máte o tento program zájem a chcete ho ve své trenérské praxi používat, tak určitě využijte naší časově omezené nabídky na slevu ve výši  600,- Kč . Tato sleva je platná od 1.5.2013 do 31.5.20113 30.6.2013 a byla o měsíc prodloužena.

Pokud chcete uplatnit při nákupu softwaru Drillbook slevu ve výši  600,- Kč , tak je třeba do formuláře určeného k objednávce zadat slevový kupón TCOMJARO13.

Po zadání slevového kupónu TCOMJARO13 a kliknutí na tlačítko "Použít" se Vám výsledná cena programu sníží o 600,- Kč, současně jste informování, že byl použit slevový kupón: TCOMJARO13.

 

Kromě stávajících funkcí připravují v tomto týdnu autoři vydání nové verze 2.9, obsahující možnost ukládání cvičení do cloudového uložiště a snadného sdílení cvičení, tréninkových plánů a dalších dat mezi více počítači. Lze tak snadno sdílet společnou databázi mezi více uživateli DrillBooku, např. mezi trenéry v rámci klubu atp.