Co přinesl týden, který začal velikonočním pondělím, na stránkách portálu fotbalových trenérů www.trenink.com? V průběhu minulého týdne jsme na Facebooku dosáhli počtu 1000 našich podporovatelů a budeme rádi pokud přibudou další.
 
V průběhu zkráceného, velikonočního týdne jsme publikovali cvičení zaměřené na rozcvičení s míčem, individuální trénink pro trojici hráčů s koordinačními prvky a kombinační cvičení z mládežnické akademie FC Fulham.
 
Cílem průpravného cvičení je připravit hráče na zatížení, které bude následovat v dalším průběhu tréninku. V cvičení se zaměřujeme na vyvedení míče a dlouhou přihrávku na spoluhráče. Poté se hráč uvolňuje bez míče, přijímá míč a znovu ho vyvádí.
 
V cvičení klademe důraz pohb hráče bez míč po jeho odehrání a následné přijmutí míče.
 
 
Koordinace ve trojici s míčem (3.část)
Cílem individuálního cvičení je rozvoj schopnosti přesně přihrát a narazit míč, po předchozím slalomovém, koordinačně náročném pohybu bez míče. Běh mezi naraženími je proložen čtyřmi změnami směru běhu.
 
 
Fulham FC: Statická kombinace pro šest hráčů (2.část)
Cílem průpravného cvičení je nácvik jednodotykové kombinace při statickém postavení hráčů, bez pohybu hráče po odehrání míče. Hráči se musí soustředit na správně technicky provedené odehrání míče, podle pozic na různou vzdálenost.
 
Cvičení je inspirováno tréninkovým procesem týmů mládežnické akademie FC Fulham.