REDAKCE  Co přinesl předposlední prázdninový týden na stránkách portálu fotbalových trenérů www.trenink.com? Česko bude mít v podzimní části Evropské ligy nakonec tři zástupce. Plzeň nepostoupila do Ligy mistrů, přesto se do Evropy podívá. Liberec zaslouží za své evropské výkon podtrženou jedničku, Sparta s velkým štětím postoupila přes dánské Sönderjyske.
 
V pondělí jsme se naše čtenáře pokusili zaujmout cvičením na nácvik naražení míče okolo protihráče s třemi variantami ve video cvičení, následně jsme pokračovali pátým dílem seriálu zaměřeným na zakončení po dlouhé přihrávce, ve čtvrtek jsme se pokusili inspirovat dalším herně-kondičním cvičením. 
 
Nácvik narážečky ve trojici (1.část)
Cílem cvičení nácvik narážení míče v podmínkách blízkých utkání, kdy hráč který zahajuje narážečku je atakován obráncem, který běží přímo proti němu. Hráči musí naražení míče správně načasovat, míč přihrát a přijmout a následně vést pryč z místa naražení. 
 
Cvičení pohybem protihráče se blíži realitě v utkání. 
 
 
Střelba středem mimo osu (5.část)
Cílem průpravného cvičení je naučit hrotové útočníky zakončit akci, která předchází dlouhá přihrávka z hloubky pole a následná přízemní kombinace ve středu pole. Hrotový útočník si po sklepnutí míče na podhrotového hráče a následným výběrem místa připravuje dobré podmínky pro kvalitní zakončení. Cvičení je organizováno proudovou metodou.
 
 
Intenzivní kondiční přeběhy za přihrávkou (1.část)
Cílem kondiční cvičení je rozvoj rychlostní a krátkodobé vytrvalosti pomocí opakovaných dlouhých přihrávek a intenzivními přeběhy. V cvičení se pravidelně střídají přihrávky, běh a intervaly odpočinku.  
 
 
Hledáte fotbalového trenéra pro váš klub?
Dostali jste se do situace, že aktuálně hledáte pro vaše mládežnické týmy nebo tým dospělých trenéra, asistenta trenéra nebo vedoucího mužstva? 
 
Využijte potenciál a početnou trenérskou komunitu čtenářů, kterou nabízí nejnavštěvovanější portál fotbalových trenérů www.trenink.com a jeho stránka na Facebooku a vystavte na ní svůj inzerát.