AKTUÁLNĚ  Portál fotbalových trenérů www.trenink.com, který v květnu tohoto roku oslavil deset let existence, hledá nové autory a spolupracovníky.

Prostřednictvím cvičení, příspěvků, recenzí a komentářů oslovujeme několik tisíc čtenářů měsíčně z řad odborné i laické veřejnosti. Pokud máte svůj názor a nestydíte se za něj, tak si zkuste představit, že to bude váš článek, který budou tisíce trenérů v Čechách a na Slovensku.

Co udělat proto, aby se tak stalo?

Jako autor článku můžete psát téměř o čemkoliv

Vymyslete vlastní cvičení, popište trénink prvoligového týmu nebo zajímavou hru na tréninku fotbalové školičky, proveďte analýzu standardní situace, napište recenzi nové tréninkové pomůcky nebo právě vydané publikace nebo napište komentář na aktuální situaci z fotbalového prostředí. Pište o tom, co používáte, co jste vyzkoušeli a co by mohlo zajímat další trenéry.

 

Pište zajímavé články a dejte o sobě vědět

Portál fotbalových trenérů www.trenink.com je nejstarší a jeden z největších internetových magazínů v České republice a na Slovensku, věnovaných problematice fotbalového tréninku a s ním souvisejících odvětví, který je k dispozici zdarma.

 

Pište, jak často se Vám bude hodit

Pište tak často, jak se Vám to bude hodit. Sami si rozhodněte, jak často budete psát a jestli budete psát pravidelně. Pokud se rozhodnete přispívat, tak tehdy, kdy budete chtít. Přesto samozřejmě budeme rádi, když budete pravidelně přispívat.

 

Píšte kľudne aj po slovensky

Nebojte sa, že neviete písať po česky. Nám to vôbec nevadí. Naši čitatelia aj autori sú Česi aj Slováci, my v tom nerobíme rozdiel.

 

Recenzujte odborné publikace nebo tréninkové pomůcky

Rádi čtete odbornou, třeba cizojazyčnou, literaturu? Recenzujte knižní novinky od nakladatelství odborné literatury. V případě zájmu jsme schopni publikace zajistit.

 

Co od Vás očekáváme?

V první řadě musíte chtít psát vlastní a originální příspěvky pro www.trenink.com. Jinak to nejde, nutit vás nikoho nebudeme. Preferujeme, pokud máte vlastní názor nebo praktické zkušenosti. Žádoucí je základní znalost českého nebo případně slovenského pravopisu. Je nutné akceptovat pravidla redakční pravidla a rozhodnutí editora

 

Nebojte se, ozvěte se na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Konkrétně se domluvíme, jakým způsobem a o čem psát.