Image Prosincové číslo sportovního magazínu HATTRICK přináší velké interview s nejslavnějším českým fotbalovým předsedou Luďkem Sobotou, čili Václavem Orlem ze Slavoje Houslice o seriálu Okresní přebor a nejen o něm. V rubrice Deluxe najdete i spoustu zajímavostí z natáčení Okresního přeboru, nejznámější hlášky a popis hlavních postav populárního seriálu televize Nova. Dozvíte se o i tom, zda vznikne druhá řada seriálu, či nový celovečerní film.

V rubrice Exkluzivně si přečtete nikdy zatím nepublikované úryvky z nové knihy Karla Felta "Rebel" aneb "Zpověď Tomáše Řepky". Dozvíte se o tom, jak kapitán Sparty seděl v anglickém vězení, jak popisuje všech svých 19 červených karet v kariéře, či jak poznal až v dospělosti na Slavii po utkání v dresu Baníku Ostrava své dvě sestry. Neboli Řepkova Pošta pro Tebe.

Ve spolupráci s fanklubem české fotbalové reprezentace HATTRICK propaguje novou soutěž Miss Fotbalová fanynka 2011. Z patnácti vybraných missek, jejich fotografie zveřejňujeme v prosincovém čísle, postoupí do lednového finále tři krasavice. Budoucí miss získá například zahraniční zájezd nebo večeři v exkluzivní restauraci s hráčem české fotbalové reprezentace.

Rubrika Hitparáda čtenářům připomene nejkrásnější zápasy české a československé historie. Vítězem se stalo bělehradské finále ME 1976 Česko – NSR 2:2 po prodloužení, 5:3 na penalty s Panenkovým zlatým vršovickým dloubákem, na druhém místě je obrat snů v zápase na ME 2004 v portugalském Aveiru proti Nizozemsku (3:2) a třetí příčku obsadilo gala představení v závěru kvalifikace ME 2008 v Mnichově – Německo – Česko 0:3.

Dva velké rozhovory přinášíme s jabloneckým kanonýrem Tomášem Pekhartem a s bývalým slávistickým generálním ředitelem Vladimírem Leškou (mj. i o tom, zda Slavii koupí František Chvalovský, nebo tajemný arabský šejk).

DELUXE
Velké interview s Luďkem Sobotou nejen o seriálu Okresní přebor.

EXKLUZIVNĚ
Rebel aneb Zpověď Tomáše Řepky – unikátní úryvky z knihy, která vyjde na přelomu roku 2010 a 2011.

HITPARÁDA
TOP 10 nejkrásnějších českých a československých zápasů: 1. ČSSR – Německo 2:2 po prodloužení, 5:3 na penalty (finále ME 1976 v Jugoslávii), 2. Česko – Nizozemsko 3:2 (na ME 2004 v Portugalsku), 3. Německo – Česko 0:3 (závěr kvalifikace ME 2008 v Mnichově).

INTERVIEW
„Per Aspera ad Astra aneb Trnitou cestou ke hvězdám,“ má na svém levém předloktí vytetováno kanonýr Jablonce a české jedenadvacítky Tomáš Pekhart. Je to i jeho životní krédo.

ROZHOVOR
„Tečka aneb Vzpomínky na Slavii,“ tak se jmenuje původní rozsáhlý rozhovor s bývalým generálním ředitelem Vladimírem Leškou, který stal v čele červenobílých od roku 1994 do roku 2006 plný tucet let. „Že Chvalovský koupí Slavi? Deja vu! O tom se psalo už před lety. Tohle je podle mě čirá fáma. Ale kdo ví, kdo jen ten tajemný šejk, o němž se nedávno také psalo,“ říká mj. Leška.

V JINÉ ROLI
Obránce František Dřížďal, který si zahrál se Slavií Ligu mistrů, coby vyučený kuchař s maturitou miluje jitrničky a domácí zabíjačku.

HYDEPARK
Kdo bude novým majitelem Slavie: Hušák, nebo Kellner? – v rubrice Přečetli jsme za Vás, tentokrát z www.reflex.cz.

MAXIPLAKÁT
Leónard Kweuke a Andrés Iniesta



{comment}