Image V předcházejících dvou článcích byl čtenářům trenérského portálu trenink.com představen program DrillBook, v současné době jediné české softwarové řešení pro fotbalové trenéry, které trenérům umožňuje za kreslovat cvičení, archivovat je a importovat do tréninkových plánů a obsahuje modul pro zápis cvičení pouze v textové podobě, trenérský deník a karty hráčů. Tento týden ve čtvrtek autoři vydali novou verzi 1.41.

Autoři při přípravě této verze jsme zohlednili připomínky především z fotbalového prostředí, mimo jiné i čtenářů a uživatelů portálu trenink.com a do nové verze zapracovali nový prohlížeč cvičení, nově uspořádali symboly hráčů v modulu Grafická cvičení a samozřejmě provedli další změny.

Stále také platí akce, která pro čtenáře portálu www.trenink.com zajistí zajímavou slevu. V současné době probíhá Vánoční akce s názvem Ježíšek nosí i DrillBook. Po zadání slevového kupónu si můžete program DrillBook objednat na dobírku v zelené krabičce, na zeleném CD. Náklady na dobírku, balné i dopravné se neúčtují.

Nová verze 1.41 přichází, jak by se také dalo předpokládat, s celou řadu vylepšení a novinek:

- nový modul Prohlížeč cvičení
- možnost zrušení automatického číslování hráčů
- změna uspořádání symbolů hráčů v modulu Grafická cvičení
- bílé pozadí okolo importovaných obrázků (šetří toner vaší tiskárny)

Stávající uživatele DrillBooku upozorňuji, že je nutné stahovat a instalovat pouze DrillBook Update 1.41.

Prohlížeč cvičení

Již do verze 1.40 programu, oproti požadavkům, autoři doplnili o zcela nový modul Prohlížeč cvičení. V novém modulu Prohlížeč cvičení fungují tyto funkce:

- dvojklik levým tlačítkem myši přenese cvičení do modulu Grafické cvičení
- jedním kliknutím, při současném držení klávesy CTRL, zařadíte cvičení přímo do tréninkového plánu

Sleva pro čtenáře portálu www.trenink.com

Slevová akce pro naše čtenáře stále pokračuje. Pokud máte zájem objednat si program DrillBook a chcete získat slevu, tak v objednávkovém formuláři použijte slevový kupón TCOM. Po zadání kódu se Vám rovnou přepočítá zvýhodněna cena.

V současné době probíhá Vánoční akce s názvem Ježíšek nosí i DrillBook. Po zadání slevového kupónu TCOM můžete program DrillBook objednat v zelené krabičce, na zeleném CD :-) Při objednávce zvolte platbu dobírkou a nezapomeňte zadat celou adresu. Náklady na dobírku, balné i dopravné se neúčtují. Považujte je za náš vánoční dárek.

{moscomment}