ZDARMA  Máte doma nebo v týmu trénujete hráče narozené v roce 2009? Jsou začínající fotbalisté či fotbalistky registrovaní ve některém z fotbalových klubů FAČR? Pokud ano, přihlaš se o fotbalový balíček a dostaneš fotbalové vybavení od FAČR zdarma.
 
Co fotbalový balíček obsahuje? Tréninkový dres, fotbalový míč velikosti číslo 3, láhev na pití, sportovní tašku, popisovou kartičku Tomáše Rosického, plakát české fotbalové reprezentace,  certifikát mladého fotbalisty a proti předchozímu roku je novinkou speciální výukové DVD.
 
Stačí, aby se o něj rodiče nebo zákonní zástupci přihlásili na webu www.mujprvnigol.cz, vyplnili formulář a požádali o zaslání fotbalového balíčku do konce listopadu 2016. Přihlášení se o fotbalový balíček dítě ani jeho zákonného zástupce k ničemu nezavazuje.
 
Balíček je distribuován nárazově v několika fázích. Přihlásí-li se rodiče do konce listopadu, vybavení jim bude doručeno do Vánoc a mohou jej použít jako vánoční dárek.
 
FAČR věří, že vybavení pomůže mladým fotbalistům a fotbalistkám v jejich fotbalových začátcích a rozzáří jejich tváře během tréninků.