SERIÁL  Cílem všech cvičení seriálu je nácvik kombinace hráčů do trojúhelníku, s následným přenesením hry na své spoluhráče mimo těžiště hry. Po hráčích v průběhu cvičení požadujeme předvídavost, změnu rytmu hry a střídání krátkých a dlouhých přihrávek. 
 
Kombinace probíhá s omezeným počtem doteků, to vše s proměnlivým  řešením herní situace, podobně jako v cvičení Přihrávky FC Barcelona ve čtverci, kde jsme se zamřovali na pohyb hráčů bez míče po odehrání míče.
 
Úvodní část seriálu v sobě skloubí jednodotekovou kombinaci pomocí přihrávek na krátkou a střední vzdálenost s výběrem místa po odehrání míče a pohybem bez míče. Po hráčích požadujeme kreativitu a předvídavost.
 
 
Výběr místa při kombinaci (2.část)
V druhé části seriálu po hráčích požadujeme kreativitu a předvídavost. Obě dvě cvičení rozvíjí jendodotekovou kombinaci pomocí přihrávek na krátkou a střední vzdálenost s výběrem místa po odehrání míče a pohybem bez míče.
 
Cvičení svou univrzálností vytváří příležitosti pro celou řadu možností řešení. Po hráčích požadujme předvídavost, změnu rytmu hry a střídání krátkých a dlouhých přihrávek. Hráči se takto učí měnit rytmus hry.     
 
 
Výběr místa při kombinaci (3.část)
Do třetí část seriálu jsou aktivně zapojeni tři hráči. Všechny části seriálu rozvíjí jendodotekovou kombinaci pomocí přihrávek na krátkou a střední vzdálenost s výběrem místa po odehrání míče a pohybem bez míče. 
 
Kombinace probíhá s omezeným počtem doteků, to vše s proměnlivým  řešením herní situace.
 
 
 TIP REDAKCE 
Strojová kombinace pro čtyři (3.část)