Vytisknout
Zobrazení: 6439

Jsi pravidelným čtenářem portálu fotbalových trenérů www.trenink.com? Sleduješ náš kanál na Youtube a líbí se ti naše videoukázky cvičení? Používáš některá naše cvičení ve svém tréninku? Vytváříš si vlastní varianty cvičení, které publikujeme na stránkách?

Pokud máš odvahu, chceš prezentovat svoji práci, dodat inspiraci ostatním trenérům, pochlubit se rodičům nebo dokázat samotným hráčům jak zvládají tréninková cvičení, tak je na tréninku při cvičení natoč a pošli video na www.trenink.com.

Nezáleží na tom, zda jsi trenérem týmu přípravek, mladších žáků nebo dorostenců. Stejně tak je úplně jedno jestli jsi trenérem ve druhé třídě, krajském přeboru, v celostátních soutěžích nebo ve fotbalové akademii.

Ze zaslaných videoukázek cvičení a tréninku sestříháme video ukázky cvičení, které doplníme o grafiku cvičení a videoanimace a budeme je publikovat na YouTube kanále www.trenink.com. U každého videa uvedeme autora, věkovou kategorii, klub a odkazy na klubové stránky nebo YouTube kanál.

 

Jak to udělat?    

- natoč své hráče při tréninkovém cvičení
- ideálně z několik pozic, minimálně však ze dvou
- pro natočení použij mobil, foťák nebo kameru
- vždy natáčej mobilem na šířku
- ulož video soubory na veřejně dostupné úložiště (například www.uschovna.cz)
- pošli nám informaci na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Děkujeme, že pomáháš mládežnickém fotbalu a stal jsi se spolupracovníkem portálu www.trenink.com. 

 

TIP REDAKCE