Vytisknout
Trénink
Zobrazení: 10702
 SERIÁL  Celý pětidílný seriál cvičení s názvem Kombinace v okolí pokutového území je inspirován tréninkovým procesem mládežnické akademie FC Barcelona. Všechna cvičení jsou vhodná skupinový trénink nebo pro trénink s malým počtem hráčů.
 
Cvičení, které je nanáročné na organizaci a přípravu, v sobě kombinuje přípravnou kombinaci v prostoru před a uvnitř pokutového území, odkud útočící hráč zakončuje akci střelbou. 
 
 

 Kombinace v okolí pokutového území (1.část)

Cílem první dílu seriálu cvičení je nácvik jednoduché jednodotekové kombinace v bezprostředním okolí pokutového území s nácvikem finální přihrávky na středového hráče, který akci zakončuje střelbu ze střední vzdálenosti.  
 
 

Kombinace v okolí pokutového území (2.část)

V druhé části seriálu jde o jednoduchý nácvik jednodotekové kombinace v okolí pokutového území s nácvikem předfinálni přihrávky na středového hráče, který musí v návaznosti na předchozí kombinaci načasovat svůj náběh. 
 
 

Kombinace v okolí pokutového území (3.část)

Kombinace v okolí pokutového území je zakončena nácvikem předfinálni přihrávky a naražení koncového útočníka se záložníkem a jeho náběh do prostoru pro zakončení a následnou střelbu.
 
 

Kombinace v okolí pokutového území (4.část)

Cílem čtvrté části seriálu je opět nácvik kombinace v okolí pokutového území, která je zakončena nácvikem zpětné předfinálni přihrávky směřující od branky do které se zakončuje. Útočník nabíhá do nebezpečného prostoru před brankou. Hráči se postupně střídají na všech pozicích.
 
 

Kombinace v okolí pokutového území (5.část)

Nácvik kombinace v okolí pokutového území probíhá mezi trojicí hráčů a zakončení akce z prostoru pokutového území, v této variantě cvičení jde finální přihrávka proti noze zakončujícího hráče, který se předtím zapojil do přípravné kombinace. Hráči se postupně střídají na všech pozicích.
 
 
 
 TIP REDAKCE