Vytisknout
Trénink
Zobrazení: 4651

Máte doma fotbalového trenéra a hledáte inspiraci na dárky k vánocům? Chcete si vybrat a objednat vánoční dárek pro manžela, přítele, tátu nebo syna, z pohodlí domova, dostatečném předstihu, bez front u pokladen? Chcete svému nejbližšímu udělat pod stromečkem radost? 

Překvapte ho fotbalovým dárkem, který nebude čekat a určitě mu zdělá radost. Podívejte se na několik vybraných tipů na zajímavé, užitečné, ale i praktické vánoční dárky pro fotbalové trenéry, které využijí hned v lednu, na začátku zimní přípravy.


Kopačky adidas Copa 19.1 SG

Pokud nejsi hráč, který zaboduje, jakmile se dostane k míči, tyto kopačky nejsou nic pro tebe. V kopačkách Copa bude každý tvůj manévr dokonale vybroušený. Měkký svršek z klokaní kůže ti zaručí pohodlí a tvarovaný nárt ti umožní lépe ovládat míč. Strečový límec zpevní nohu, takže se budeš moci plně soustředit na hru.  

Kopačky jsou určeny pro měkký povrch. Lehká podešev Torsionframe s prvky Torsion Ribs ti umožní zrychlit a podpoří odrazy i na mokrém přírodním trávníku.


Fotbalový míč Puma Final 2 Match

Kvalitní zápasový míč Puma Final 2 Match má 32 panelovou konstrukci, která zajistí excelentní držení tvaru, odolnost a sníženou absorbci vody.Technologie PU v konfiguraci Dimple III zlepšuje letové vlastnosti míč je dále vyztužen speciálním vícevrstvým polyuretanem a polyesterovou podšívkou, která zajišťuje, že tvar a obvod zůstanou neporušené.


Sportovní taška Uhlsport Basic Line 2.0 75L

Sportovní taška Uhlsport Basic Line má objem 75 litrů, taška má dvě postranní kapsy. Taška má ucha na nošení v ruce, v případě nošení přes rameno má nastavitelný ramenní popruh. Otevírání hlavního prostoru ve tvaru písmene U, zapínání na zip.

 

Mikina s kapucí Nike F.C.

Pánská fotbalová mikina s kapucí Nike F.C. je ušitá z tkaniny odvádějící pot, takže se na hřišti i mimo něj budeš cítit svěže a pohodlně. Rukávy a ramena z pružného materiálu nijak nebrání v pohybu. Zadní kapsa na zip nabízí další místo pro uložení jakýchkoli nezbytností.


TIP REDAKCE