Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 
 REDAKCE  Co přinesla první polovina září na stránkách portálu fotbalových trenérů www.trenink.com? Začala Evropská liga a jak Plzeň, tak Liberec uhrály cennou remízu s AS Řím v prvním případě, v druhém případě na horké půdě v Karabachu. V úterý 13.9.2016 padl rekord v návštěvnosti portálu www.trenink.com, děkujeme našim čtenářům! 
 
Úvod týdne patřil recenzi přenosné brance Kickster Elite 1,5 x 1 metru, úterý patřilo cvičení na zakončení po přenesení hry, další cvičení týdne v sobě kombinovalo vyražení a přihrávky a v pátek jsme se zaměřili výběr místa a časování přihrávek.
 
Recenze: Přenosná fotbalová branka Kickster Elite 1,5 x 1 m
Za uplynulých dvacet let evoluce v navrhování, konstrukci, výrobě a také bezpečnosti tréninkových pomůcek se výrobci posunuli několik světelných let kupředu.  Jak z tohoto pohledu uspěla přenosná fotbalová branka Kickster Elite 1,5 x 1 m, kterou měla redakce www.trenink.com několik týdnů k dispozici?
 
Od tréninkové pomůcky, která má plnit roli branky, nelze čekat nic objevného. Přesto nás tato branka překvapila, především způsobem konstrukce, využitím plastu a textilie jako břevna a tyčí, stabilitou při hře bez nutnosti branku ukotvovat k hernímu povrchu a precizností provedení.
 
Dlouhá přihrávka před střelbou (1.část)
Cílem cvičení je naučit hráče, po předchozí jednoduché kombinaci v podobě naražení, přenést hru na zakončujícího hráče. Hráč který zakončuje zpracuje míč, navádí ho směrem k brance a akci zakončuje po předchozím navedení do výhodné střelecké pozice. Hráči se postupně vystřídají na všech pozicích.
 
 
Sprint za míčem po přihrávce (5.část)
Cílem průpravného cvičení je naučit hráče přijmout míč, narazit ho spoluhráči na jednom metru a přesně přihrát na další pozici. Následně hráč reaguje vyražením okamžitě poté, co míč přihraje. Po hráčích vyžadujeme maximální intenzitou provádění i navazujícího vyražení a běhu na krátkém úseku.
 
Cvičení je vhodné pro úvod tréninku.
 
 
Výběr místa a naražení v trojúhelníku (2.část)
Cílem cvičení je naučit hráče se uvolňovat se do volného prostoru, vybírat si správný prostor pro kombinaci, provádět naražení míče na malém prostoru a vyrazit po odehrání míče. Hráči musí předvídat vývoj herní situace a reagovat na ni.
 
Druhý díl je herně náročnější a nabízí proměnlivější podmínky, které mohou v cvičení nastat.