Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 
 PODPORA  Portál fotbalových trenérů www.trenink.com publikuje fotbalová cvičení od ooloviny roku 2004 a za dobu existence portálu jsme našim čtenářům přinesli více jak 3500 článků. Na Den české státnosti, svátek Svatého Václava, bychom rádi zavedli novou tradici a proto bychom naše věrné čtenáře, ale i občasné návštěvníky jednou za rok o něco poprosili.   
 
Jako portál určený pro úzkoprofilovou skupinu čtenářů jsme závislí na ochotě sdílet své zkušenosti, předávat je dál a sdílet obsah, tak aby se dostal mezi co nejširší publikum.
 
Věříme tomu, že náš portál v průběhu předchozích 12 let pomohl mnoha trenérům v jejich práci, při přípravě tréninkového procesu, ale i v dalším trenérském rozvoji a především jsme byli inspirací pro další práci. 
 
Co je cílem napsání tohoto článku? Je to jedna velká prosba. Prosba vám, čtenářům portáu www.trenink.com. Pokud se vám portál fotbalových trenérů www.trenink.com líbí, pomohl vám nebo vás třeba jen občas nějaký článek zaujme, podpořte nás – je to zdarma, snadné, prakticky nic vás to nestojí a zabere to jen pár vteřin.
 
Možností jak portál www.trenink.com podpořit je hned několik.
 
Jak lze portál www.trenink.com podpořit?
 
- staňte se naším fanouškem na sociálních sítích – Facebook a YouTube
- pokud se vám líbí nějaké cvičení nebo článek, sdílejte ho na sociálních sítě (Facebook)
- hodnocením článku, máte možnost článek ohodnotit různým počtem hvězdiček
- sdělte nám svůj názor a napište ho do komentáře na Facebooku
- pomoci nám můžete i tak, že nám řeknete, co vás zajímá, jaké články byste chtěli číst?
- přidejte se k nám a staňte se přispivatelem portálu