Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 
Velikonoce jsou po roce opět zde. Je celkem jedno, zda je slavíte jako svátky křesťanské, svátky jara nebo si jen prostě užíváte nejdelší prodloužený víkend v roce. Přejeme Vám příjemný čas strávený s přáteli a v rodinném kruhu, bohatou pomlázku, dobrou náladu a také konečně to správné jarní počasí, které bude přát fotbalu.
 
Pro naše čtenáře jsme připravili velikonoční nadílku v podobě toho nejzajímavějšího, co v prvním čtvrtletí letošního roku na našich stránkách vyšlo.
 
Leden
 
Hned na začátku ledna vyšlo cvičení inspirované tréninkovým procesem BSC Hertha s názvem Kombinace s malým časem na míči. Pokračovali jsme kondičním cvičením Opakovaný vytrvalostní tandem se zakončením, které mnoho trenérů využilo v průběhu zimní přípravy. Předposledním cvičením ledna pak byla kombinace určen pro děti a mládež s názvem Holandský kolotoč přihrávek pro mládež, které zaznamenalo mimořádný ohlas. 
 
Únor
 
Měsíc únnor jsme podobně jako leden zahájili inspirací v Bundelize. Tentokrát byl vzorem Bayern Mnichov s cvičením Načasování přihrávky a náběhu. Vedle toho naše čtenáře zaujal článek Přihrávkový slalom se střelbou, který v sobě kombinoval herní a kondiční složku. 
 
Březen
 
S blížícím startem soutěže vás zaujalo cvičení se zaměřením na rychlost a koordinaci s názvem Sprint se změnami směru běhu. První dva měsíce jsme se inspirovali v Bundeslize, v březnu jsme se obrátili do Velké Británie, konkrétně do Londýna v cvičení Intenzivní zakončení v situaci 2:1. Úspěšné bylo i střelecké cvičení Střelba po seběhnutí do středu pole
 
Nejlépe hodnocená video cvičení
 
1. místo
 
 
2. místo
 
 
3. místo
 
 
Zajímavé je, že veškeré hodnocení video cvičení je od čtenářů a trenérů mimo Českou republiku.