Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 
 REDAKCE  Co přinesl první dubnový týden na stránkách portálu fotbalových trenérů www.trenink.com? Minulý týden proběhla na www.trenink.com velikonoční nadílka, tentokrát jsme se zaměřili především na přihrávání a kombinace.
 
V pondělí jsme publikovali třetí díl seriálu se zaměřením na jednodotekovou kombinaci, následovalo cvičení pro mládežnické týmy s důrazem na načasování přihrávek, ve středu přidal slovenský trenér Peter Minárik cvičení pro dvě dvojice hráčů do pole a posledním cvičením byl nácvik zakončení po kombinaci z kraje hřiště.  
 
Cílem průpravného cvičení je nácvik kombinace pětice hráčů pomocí jednodotekové kombinace na malém prostoru, s opakovaným naražením míče a uvolnění se do volného prostoru. Po hráčích požadujeme správné načasování přihrávek a náběhu, navíc spolupráci při kombinaci a komunikaci mezi hráči.     
 
 
Časování přihrávek ve čtverci (1.část)
Cílem cvičení je naučit hráče správně načasovat přihrávky do běhuna své rozběhnuté spoluhráče. Hráči bez míče musí reagovat na pohyb hráče s míčem a stejně dobře načasovat svůj náběh na jednoduchou přízemní přihrávku.
 
Cvičení je určeno především pro mládežnické týmy věkových kategorií přípravek a mladších žáků, případně jako varianta rozcvičení před utkáním pro starší věkové kategorie. 
 
 
Dve dvojice vo štvorci (2.časť)
Cvičení zaměřena na jednoduchou kombinaci, přízemní přihrávky, načasování přihrávek a pohyb bez míče, které jsou vhodné zařadit do první třetiny tréninku.
 
 
Zakončení po uvolnění hráče z křídla (1.část)
Cílem průpravného cvičení je nácvik přijmutí přihrávky z křídelního prostoru od autové čáry, navedení míče do středu herního prostoru a jeho naražení s hrotovým útočníkem a zakončení akce střelbou ze střední vzdálenosti.