SEMINÁŘ  V pátek 6. prosince 2013 se na hřišti v Kunicích uskuteční první díl seriálu seminářů pro trenéry nejmladších přípravek s názvem Fotbal budoucnosti, který pořádá UČFT.

Za účast na tomto vedlejším doškolovacím semináři získají trenéři s licencemi UEFA "A", Trenér mládeže UEFA A a UEFA PRO čtyři kreditní body v rámci kreditního systému doškolovánífotbalových trenérů.

Jaký fotbal budou hrát za patnáct let reprezentace, Sparta, Slavia, Plzeň nebo Liberec? Položili jste si někdy tuto otázku?

O tom se rozhoduje už dnes ve fotbalových přípravkách. Proto je nutné učit nejmenší fotbalisty fotbal budoucnosti. Dát jim zkrátka co nejlepší základy k tomu, aby se mohli v dospělosti opravdu fotbalem bavit a zároveň měli naději zahrát si za národní tým, ale i třeba za Barcelonu nebo Bayern.

K tomu potřebují trenéry, kteří budou vědět, jak na to. Právě těm jsou určené semináře, jejichž pilotní díl uvidí 6. prosince 2013 fotbalový areál v Kunicích u Prahy. Nezůstane však jen u toho. Cílem UČFT je dostat tyto semináře do všech koutů republiky.

Proto neváhejte. Všechny oddíly, ať už amatérské nebo profesionální, mají šanci, aby seminář byl proběhl u nich! Stačí jen kontaktovat UČFT - na mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., najít volný termín a seminář může být zorganizován i u vás!

Nejdůležitější informace úvodního semináře.

Termín konání: pátek 6. prosince 2013
Dějiště: Fotbalový areál TJ Kunice a přilehlý zámek Berchtold
Pro koho je určen: pro trenéry přípravek, tedy ročníků 2003-04 a 2005-06
L ektoři: Verner Lička, prezident UČFT a bývalý reprezentační trenér, Josef Csaplár, viceprezident UČFT, bývalý trenér Slovanu Liberec, Slavie Praha imládežnických reprezentačních výběrů.

Program:
15.00 - 15.30 Prezentace: sál zámku Berchtold
15.30 - 17.00 Teorie: „Analýza, prognóza, praxe“ (J. Csaplár – sál zámku Berchtold)
17.30 - 19.00 Praxe: „Fotbal hrou“ (J. Csaplár, V. Lička. M. Lička – travnaté hřiště č.2/ umělá tráva)

Cíl:
Radost ze hry, špatné návyky, detaily, satisfakce. Počet hráčů: 12 (bez brankářů)
19.15 – 20.30 Kulatý stůl (J. Csaplár, V. Lička – sál Zámku Berchtold)

Cena: pro členy UČFT zdarma, pro nečleny 150 Kč.

Přihláška: Fotbal budoucnosti

Vaši závaznou přihlášku na přednášku s údaji viz níže zasílejte na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejpozději do středy 4. 12. 2013.

V přihlášce je třeba uvést:

Člen UČFT ano/ne
ID FAČR
Rodné číslo
Příjmení Jméno
Platnost průkazu do a typ licence
Email
Mobilní telefon