Komise mládeže Jihočeského krajského fotbalového svazu zorganizovala na sobotu 18. 11. 2014 od 13:00 hodin vzdělávací seminář určený pro trenéry kategorie dorostu a mužů na úrovni krajských soutěží libovolné trenérské licence.
 
Lektorem semináře bude trenér Miroslav Soukup, který v současné době působí jako trenér mládežnické reprezetace U18. V průběhu semináře dostanete odpověď na to jak správně plánovat zimní přípravné období kategorie dorostu a mužů na úrovních krajských soutěží nebo jaká cvičení zvolit, jak dávkovat zátěž a proč zrovna v zimním přípravném období?
 
Seminář je součástí kreditního systému vzdělávání fotbalových trenérů pro držitele Licence UEFA "A" a vyšších licencí. Seminář má hodnotu 4 kreditů.
Program semináře:
 
12:30 – 13:00 prezence - hlavní stadion SK Dynamo ČB (Střelecký ostrov 3, ČB = hlavní tribuna = VIP – Press salonek) 
13:00 – 14:30 teoretická část - stupňování zátěže, intenzita zátěže / intenzita odpočinku dorostenecké a mužské kategorie 
14:30 – 15:00 přejezd do tréninkového centra SK Dynamo ČB (SCM Složiště) 
15:00 – 16:30 praktická část - ukázka cvičení s komentářem daných cvičení a možností modifikací 
16:30 – 17:30 diskuze 
 
Přihlášky zasílejte emailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a zároveň na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 
Vstupné pro členy FACŘ ZDARMA (nečleni FAČR 100,- Kč)  
 
 TIP REDAKCE