SERIÁL  Čtyřdílný seriál s názvem Střelba středem mimo osu se zaměřuje na jednoduchou kombinaci ve středu pole. Díky kombinaci si zakončující hráč může připravit střeleckou pozici mimo osu hrací plochy, v prostoru těsně před pokutovým územím.
 
Všechna cvičení seriálu jsou orgnizována produdovou metodou s důrazm na správné technické provedení a efektivitu v zakončení. Cvičení jsou vhodná pro všechny mládežnické věkové kategorie.  
 
Cílem cvičení je naučit hráče zakončit akci po jednoduché akci středem pole s tím, že útočící hráč dostává finální přihrávku mimo osu hrací plochy a akci zakončuje střelbou ze střední vzdálnosti. Pasivně se do cvičení zapojují nahrávači, kteří se soustředí na správné technické provedení a načasování přihrávky. 
 
Střelba středem mimo osu (2.část)
Cvičení má za cíl naučit hráče ze středu pole zakončit akci po jednoduché akci středem pole s tím, že útočící hráč dostává finální přihrávku mimo osu hrací plochy a akci zakončuje střelbou ze střední vzdálenosti. Všichni nahrávači se do cvičení zapojují aktivně.
 
Střelba středem mimo osu (3.část)
Cílem třetí části je naučit hráče ze středu pole zakončit akci po jednoduché akci středem pole s opakovaným zapojením prvního narážeče. Útočící hráč dostává finální přihrávku mimo osu hrací plochy a akci zakončuje střelbou ze střední vzdálnosti, před pokutovým územím. 
 
Střelba středem mimo osu (4.část)
Cílem průpravného cvičení je naučit hrotové útočníky zakončit akci, která vychází z kombinace ve středu pole. Hrotový útočník si správným výběrem místa a technicky zvládnutým přijmutí míče připravuje dobré podmínky pro kvalitní zakončení. 
 
 TIP REDAKCE 
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=ZD4V1YKjCZM