Image BONUS PRO ČTENÁŘE Redakce trenérského fotbalového portálu www.trenink.com ve spolupráci s fotbalovým internetovým e-shopem www.sportfotbal.cz připravili pro registrované čtenáře web magazínu fotbalových trenérů vánoční nadílku.

Fotbalový e-shop nabízí po registraci slevu ve výši 1O%, která je platná až do Štedrého dne (24.12.2008) letošního roku a co více, slevový kupón se vztahuje i na již zlevněné zboží!

To však není vše, protože vedle této slevy pro Vás připravili zaměstnanci obchodu www.sportfotbal.cz ještě pět dalších dárků, které vám zpříjemní letošní Vánoce a třeba Vám usnadní výběr dárků pro malé i velké fotbalisty.

1.dárek

Po registraci na e-shopu www.sportfotbal.cz získáte slevový kupón v hodnotě 10% na Vaši objednávku – platí až do 24.12.2009. Navíc se Vám automaticky v rámci věrnostního systému načítají kapříci, které jsou ve výši až 10% z ceny objednaného zboží (kapříky lze využít při další objednávce).

Sleva se vztahuje i na již zlevněné zboží!!! Můžete tedy nakoupit se slevou až 80%!!!

V objednávce, po zvolení způsobu dopravy, zadejte slevový kód van09 do políčka "Máte slevový kupón" poté kliknete na "pokračovat k potvrzení objednávky" a v následném okně se Vám zobrazí využitý slevový kupón.

2.dárek

Aktualizovali jsme pro Vás veškerý sortiment pro lepší výběr.

- nejširší nabídka fotbalového vybavení
- největší skladové zásoby
- u produktů kde je dodací lhůta SKLADEM – dodání do 2 dnů

3.dárek

Zřídili jsme pro Vás Vánoční telefon, kde Vám poradíme s velikostmi, dostupnosti zboží, s expedicí a jiných vánočních dotazů. Telefon je 725 743 811.

4.dárek

Od 28.11.2009 do 19.12.2009 kamenná prodejna otevřena každou sobotu od 10:00 do 17:00.

5.dárek

Prodloužili jsme termín výměny zboží bez udání důvodu a až do 15. ledna 2010, tudíž můžete nepovedené dárky vyměnit i když je objednáte třeba dnes.

6.dárek

Možnost zakoupení dárkového poukazu

další výhody:

- možnost výběru způsobu dopravy PPL nebo (NOVĚ) Česká Pošta
- při platbě převodem nebo kartou cena dopravy 79Kč
- DOPRAVA ZDARMA při nákupu nad 2500Kč
- jsme členy APEK (Asociace pro elektronickou komerci)) což zaručuje důvěryhodnost a kvalitu našeho eshopu. - největší kamenná fotbalová prodejna s brankářskou speciálkou
- akceptujeme všechny typy platebních karet

Těšíme se na Vaše objednávky

S pozdravem
SPORTFOTBAL.CZ
Voroněžská 28
101 00 Praha 10 - Vršovice
tel,fax: 271 740 058
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.sportfotbal.cz
www.brankarska-skola.eu
www.eshop.petr-cech.cz
www.sportpictures.cz



{comment}