Potřebujete inspiraci a hledáte tipy na vánoční dárky pro své fotbalisty? Máte doma malého fotbalistu, fotbalového puberťáka nebo fotbalového fanatika a chcete je opravdu překvapit pod stromečkem? Žádný strach, není to tak složité vybrat vánoční dárky pro kluky, přítele nebo manžela, který jim udělá skutečnou radost.

Je na Vás, zda chcete své nejbližší pod stromečkem opravdu překvapit, dáváte přednost praktickému dárku nebo chcete splnit vysněné přání malému fotbalistovi? Důležité abyste svým nejbližším udělali radost. A kdy jindy, než o Vánocích

Máme pro Vás spousty tipů na zajímavé, užitečné, praktické ale i originální vánoční dárky pro malé i dospělé fotbalisty. Je jedno, zda dárek vybíráte pro syna, vnuka nebo manžela.

 Všichni jsou v duši malí kluci, kteří jsou soutěživí, chtějí vyhrávat a bavit se u toho.


Fotbalový míč adidas Fussballliebe Pro

Novinka představená v těchto dnech. Chceš na vlastní kůži zažít magickou atmosféru mezinárodního fotbalu na nejvyšší úrovni? Potom musíš vyzkoušet nový oficiální zápasový míč Euro 2024, Fussballliebe Pro. Míč je vyrobený ze špičkových materiálů, který umožňuje podat na hřišti maximální výkon stejně jako hráčům na nejdůležitějších zápasech evropského fotbalu. Inovativní konstrukce je navržená s ohledem na přesnost a precizní práci s míčem. Bezešvá tepelně lepená konstrukce ti umožní mít hru pod kontrolou. Výrazná grafika se inspirovala barvami 24 zúčastněných států a evokuje radost a nadšení z této krásné hry.

 


Kopačky Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy MDS FG/MG

Potřebuješ získat výhodu proti svým soupeřům? Chop se příležitosti a zaboduj v kopačkách Nike Mercurial Vapor 15 Academy ze speciální kolekce Mercurial Dream Speed. Výrazná červená a jemná oranžová symbolizují nebojácný, ale uzemněný styl, který ke zvládnutí těchhle napínavých okamžiků potřebuješ. Tyhle kopačky Academy jsou nabité jednotkou Zoom Air, vyvinutou speciálně na fotbal, a pomůžou ti pozvednout hru o úroveň výš a opřít se do toho v posledních, rozhodujících minutách zápasu.

Neohrožená červená a jemná, uklidňující oranžová symbolizují vášeň a adrenalin, které ke zvládnutí napínavých okamžiků hry potřebuješ. Opakující se vzory představují trénink a nekonečná opakování, které nikdo nevidí, ale které do hry vkládáš, aby tě její tlak nepřekvapil. Kombinace technických dovedností a emocionální síly se spojí v okamžik soustředění a jistoty.

Díky jednotce Zoom Air v patní části podrážky má bota další úroveň odpruženého tlumení pod chodidlem, takže se na hřišti můžeš pohybovat mnohem rychleji. Můžeš tak uniknout soupeři, když na tom nejvíc záleží – ať už chceš skórovat góly, získat míč jako první, nebo proklouznout obráncům.

 


Brankářské rukavice adidas Copa Pro

Potřebuješ spolehliví brankářské rukavice, které dodají každému brankáři sebevědomí? Posuň svou hru na novou úroveň v těchto profesionálních brankářských rukavicích adidas Copa Pro. Rukavice jsou vyrobeny z lehkého a prodyšného materiálu, díky kterému budeš mít asolutní kontrolu nad míčem za každé situace. Na dlani je přilnavá pěna URG 2.0, která tlumí nárazy a dodá ti pocit sebejistoty při chytání i vyrážení.

 


Fotbalová taška Nike Academy Team M

Středně velká odolná sportovní taška Nike Academy Team se hodí do každého počasí. Její tvrdé dno chrání tvoje věci a při cestě za sportem i zpátky domů ji můžeš pohodlně nést za ucho nebo popruhy.

Do hlavní přihrádky se kromě míče vejdou i další věci. Spodní oddíl se zipem na mokré a suché výbavení pomáhá udržovat čistotu a pořádek ve věcech. Taška se za ruční nebo ramenní popruhy příjemně nosí. Do malé vnitřní kapsy a vnějších kapes na zip si můžeš schovat drobné cennosti. Celkový objem je 60l, rozměry jsou délka 64 cm, šířka 30 cm a hloubka 31 cm.

 

 TIP REDAKCE