HLEDÁME TRENÉRA  Dostali jste se do situace, že aktuálně hledáte pro vaše mládežnické týmy nebo tým dospělých trenéra, asistenta trenéra nebo vedoucího mužstva? Nebo hledáte někoho pro doplnění realizačního týmů na pozice kondičního trenéra, fyzioterapeuta nebo trenéra brankářů? 
 
Využijte potenciál a početnou trenérskou komunitu čtenářů, kterou nabízí nejnavštěvovanější portál fotbalových trenérů www.trenink.com a jeho stránka na Facebooku a vystavte na ní svůj inzerát.
 
Staňte se fanouškem stránky na Facebooku kde můžete inzerát přímo zdarma vystavit nebo máte možnost inzerát zaslat na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a my vystavení zajistíme.
 
Inzerát zadávejte ve formátu (vzor):
 
FC Trenink.com hledá hlavního trenéra k týmů věkové kategorie mladších dorostenců hrajících celorepublikovou soutěž. Tréninkový proces probíhá 4x týdne v areálu klubu, obvykle od 16:30 do 18:00 hodin.  
 
Požadujeme trenéra s licencí UEFA A, zkušenosti minimálně na úrovni krajské úrovni. Nabízíme zajímavé finanční ohodnocení a proplácení cestovních náhrad.   
 
V případě zájmu o tuto pozici kontaktujte Pepíka Hnátka na telefonu +420 603 123 456 nebo na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..