SERIÁL  Do všech cvičení seriálu Kombinace zpět středem se zapojuje trojice hráčů, cílem je naučit hráče připravit pro zakončujícího hráče výhodnou střeleckou pozici pomocí postupného útoku, který míč nejdříve dostane od branky a pak si hráči kombinací míč připraví do výhodné pozice pro zakončujícího hráče.  
 
Vedle zakončení u hráčů rozvíjíme schopnost, u týmu držícího míč, vést a zakončit postupný útok středem hrací plochy, to vše po předchozí přípravné fázi.
  
Kombinace zpět středem (1.část)
První díl seriálu je zaměřen na nácvik zpětné přípravné kombinace trojice hráčů. Před individuálním zakončením středem pole zakončující hráč přijme finální narážečku a míč navádí do výhodné střelecké pozice.  
 
 
Kombinace zpět středem (2.část)
Ve druhé části seriálu, před individuálním zakončením středem pole, zakončující hráč přijímá finální, kolmou přihrávku z hloubky pole. Míč si navádí do výhodné střelecké pozice, mimo osu hřiště a akci zakončuje po delším vedení míče směrem k brance.  
 
 
Kombinace zpět středem (3.část)
Třetí díl seriálu popisuje kombinaci, kde zakončující hráč přijímá finální přihrávku, která přichází z hloubky pole. V kombinaci se opakuje naražení, ve druhém případě na třetího hráče. Zakončující hráč míč přijme po kolmé přihrávce do běhu a navádí do do výhodné střelecké pozice.  
 
 
 TIP REDAKCE 
Postupný útok ve čtverci 4:4