Image Přestože bychom chtěli, aby naši registrovaní čtenáři-trenéři, ale i ti neregistrovaní trenéři, všech věkových kategorií, různých výkonnostních úrovní a různých stupňů trenérského vzdělání, navštěvovali naše stránky pokud možno co nejčastěji, pokud možno denně, tak chápeme, že ne vždy to je možné.

I proto, že na začátku ledna tohoto roku bylo až do odvolání pozastaveno rozesílání informačních emailů o nově uveřejňovaných článcích, tak jsme se rozhodli našim čtenářům nabídnout novou možnost, jak se v publikovaných článcích lépe orientovat, dohledat článek, který vyšel na webu dříve a zlepšit tak celkovou navigaci na portálu, který se obsahově každým dnem rozrůstá.

Novinka se jmenuje Kalendář publikovaných článků 2007, tento modul najdete na našich stránkách v pravém sloupci přibližně ve střední části. Jedná se o přehled uveřejněných článků pro aktuální měsíc, s tím že se lze po měsících pohybovat do minulosti, respektive budoucnosti.

V aktuálním měsíci se vždy zobrazují všechny dny. Aktuální den je podbarven oranžovou barvou, dny ve kterých vyšel alespoň jeden článek mají podbarvené pozadí do modra a číslo dne funguje jako odkaz. Po kliknutí na něj se v hlavním středním sloupci stránek zobrazí články, který ten den vyšly.

Mezi jednotlivými měsíci se můžete libovolně posouvat kliknutím na tří písmenou zkratku měsíce.

Po Katalogu cvičení, který vybraná cvičení z portálu rozděluje podle tematických okruhu, respektive zaměření cvičení [ovládání Katalogu cvičení]. Dále pak implementovaného vyhledávání na internetu nebo portálu trenink.com pomocí Google je Kalendář publikovaných článků 2007 další usnadněním při vyhledávání.

Co si myslíte o Kalendáři publikovaných článků 2007? Vyzkoušeli jste ho? A dále ho používáte? Nebo máte jiný nápad jak stránky www.trenink.com vylepšit?



{moscomment}