Image Každý pracovní den vychází na stránkách trenérského portálu trenink.com články určené českým a slovenským fotbalovým trenérům všech věkových kategorií od přípravky po dospělé, výkonnostních úrovní, pro profesionální i amatérské týmy a pro trenéry různých úrovní trenérského vzdělání.

Veškerý obsah tohoto portálu, který vedle vlastních herních a kondičních cvičení, recenzí na knihy se sportovní tématikou nebo například informací o první pomoci, je Vám čtenářům k dispozici zcela zdarma. Registrovaným čtenářům pak nabízíme ještě další bonusy.

Pokud si myslíte, že tento portál nabízí nové a zajímavé informace, cvičení, recenze a inspiraci pro trenéry, pak ho prosím podpořte umístěním textového odkazu nebo ikonky na stránky vašeho klubového webu. Stále také nabízíme všem čtenářům-trenérům možnost publikovat své vlastní články, cvičení a recenze a stát se tak autorem tohoto portálu.

 

Podpořte nás!

 

 

(1) Bezplatnou registrací na stránkách www.trenink.com


Účet na stránkách trenérského www.portálu trenink.com, který získáte registrací a jejím následným potvrzením, Vám vedle každodenních nových cvičení a článků se sportovní a především trenérskou fotbalovou problematiou, umožní stát se součástí trenérské komunity, což přináší výhody v podobě výměny informací, přebírání zkušeností, zajímavých nápadů a často až později doceněných rad.

Registrace na stránkách www.trenink.com.

 

 

 

(2) Staňte se naším fanouškem na Facebooku

 

 

 

 

 

(3) Umístěním ikonky nebo banneru na svůj nebo klubový web


Budeme rádi, podpoříte-li tento web umístěním jednoho z těchto kódu na svou stránku. Předem děkujeme za Váš čas i za vlastní podporu tomuto nekomerčnímu projektu!

Stačí, když zkopírujte níže uvedený HTML kód a vložíte jej do zdrojového kódu svých stránek všude tam, kde si přejete aby se banner nebo ikona zobrazovala.

Square button - Fotbalový trénink www.trenink.com (120 x 120)

Portál fotbalových trenérů www.trenink.com

Banner - www.trenink.com (468 x 60)

Portál fotbalových trenérů www.trenink.com
Vertical banner - Fotbalový trénink www.trenink.com (120 x 240)

Portál fotbalových trenérů www.trenink.com
Button - Fotbalový trénink (88 x 31)

Magazín fotbalových trenérů www.trenink.com
Button 2 - Fotbalový trénink (60 x 60)

Magazín fotbalových trenérů www.trenink.com