Máte doma fotbalového trenéra a hledáte inspiraci na dárky k vánocům? Nemyslíme si, že vybrat vánoční dárek pro manžela, přítele, tátu nebo syna, by měl být nějaký problém. Moc dobře víme, že chcete svému nejbližšímu udělat pod stromečkem radost. Překvapte ho fotbalovým dárkem, který určitě nebude čekat.

Máme pro Vás několik tipů na zajímavé, užitečné, ale i praktické vánoční dárky pro fotbalové trenéry, které využijí hned v lednu, na začátku zimní přípravy. 


Kopačky adidas Copa Tango 17.1 TF

Pro velký počet tréninku v průběhu zimního přípravného období, které se povětšinou odehrávají na UMT je důležité mít kvalitní turfy. Svršek z lícové usně přináší  vyšší komfort a především pohodlné nošení, pro větší pohodlí je v kopačkách komplresní jazyk. Podešev je vyrobena speciálně pro UMT.  

 

 

Fleecové hráčské rukavice Umbro

Trenér musí mít v teple nejen nohy, ale také ruce. Fleecové rukavice Umbro zahřejí i v těch největších mrazech.

 

 

Taška Progressiv Line 80 L

Sportovní taška má objem 80 litrů, vedle hlavní kapsy má i dvě postranní na drobnější předměty, navíc má taška dolní přihrádku na obuv. Taška je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který je odolný proti vodě a velice snadno se čistí. Otevírání hlavního prostoru ve tvaru písmene U, zapínání na zip.

 

 

Taktická tabule Rucanor


Taktická tabule je nezbytným doplňkem každého trenéra, protože pouze slova  často nestačí. Součástí magnetické tabule je popisovač, magnety a 25 plánovacích papírů.

 

Profesionální stopky JS-7062 60 časů

Profesionální elektronické stopky s třířádkovým displayem, měření 1/100 vteřin, odpočítávání a krokovaní, hodiny,budík. 

 

 

Trojitý barevný koordinační pás 9m

Koordinační žebřík je tréninkovou pomůckou, která by neměla chybět ve výbavě každého trenéra. Celkem 60 gumových příček u provedení 9m lze snadno nastavit pro přizbůsobení vzdálenosti mezi jednotlivými příčkami podle potřeb a nápaditosti uživatele. Součástí žebříku jsou madla, která se protahují středem příček a zabraňují zamotání. 

 

 

Dárkový poukaz v hodnotě 2000 Kč

Přes všechny nabízené možnosti se nemůžete rozhodnout? Dárkovým poukazem chybu nikdy neuděláte, lze ho jak v kamenné prodejně nebo samozřejmě také v e-shopu.

 

TIP REDAKCE