SERIÁL  +  4 CVIČENÍ  +  VIDEO   Čtyřdílný seriál s názvem Paralelní střelba s kombinací mezi panáky se vedle vlastního zakončení zaměřuje na nácviku odpoutání se od bránících hráčů a jednoduchou, kombinaci na jeden dotek před finální střelbou z prostoru pokutového území. 
 
Cvičení ve kterém zakončení probíhá nikoliv z čelního, ale většinou z bočního postavení k brance, je vhodné zařadit do hlavní části tréninku, zvládnou ho hráči žákovské a dorostenecké věkové kategorie.
 
Tipy na související cvičení:
 
 
 
 

Paralelní střelba s kombinací mezi panáky

Cílem první části seriálu je naučit zakončující hráče připravit si střeleckou pozici po jednodotekové kombinaci. Zakončení musí předcházet odpoutání se o bránícího hráče, uvolení se do prostoru a pak jednoduchá narážečka.
 

Paralelní střelba s kombinací mezi panáky (2.část)

Cílem druhé části je naučit zakončující hráče připravit si střeleckou pozici po jednodotekové kombinaci. Zakončení musí předcházet odpoutání se o bránícího hráče, uvolení se do prostoru, přijmutí míče a jeho navedení do výhodné střelecké pozice. Zakončení probíhá z bočního postavení k brance.
 

Paralelní střelba s kombinací mezi panáky (3.část)

V třetím díle seriálu je snahou naučit zakončující hráče připravit si střeleckou pozici po přijmutí a navedení míče do středu pole. Zakončení musí předcházet odpoutání se o bránícího hráče, uvolení se do prostoru, přijmutí míče a jeho navedení do výhodné střelecké pozice, poté následuje finální přihrávka na zakončovatele. Zakončení probíhá z bočního postavení k brance.
 

Paralelní střelba s kombinací mezi panáky (4.část)

Cílem závěrečného cvičení je naučit zakončující hráče připravit si střeleckou pozici po přijmutí a navedení míče do středu pole. Zakončení musí předcházet odpoutání se o bránícího hráče, výměna místa, uvolenění se do prostoru, klíčová průniková přihrávka, přijmutí míče a jeho navedení do výhodné střelecké pozice, poté následuje finální přihrávka na zakončovatele. Zakončení probíhá z téměř čelního postavení k brance.
 
 TIP REDAKCE