Již několikrát jsme na stránkách web magazínu českých a slovenských trenérů trenink.com informovali, že vyšlo nulté číslo nového papírového trenérského časopisu s názvem Trenér fotbalu.

V průběhu měsíce dubna a dnes znovu upozorňujeme čtenáře na první číslo papírového časopisu Trenér fotbalu. Obsahem prvního čísla je rozhovor s bývalým brankářem Petrem Kostelníkem, v současné době asistenta trénera druholigového klubu Bohemians 1905, dále čtenáři dostanou trochu informací z histore fotbalu a to již od doby starého Egypta a Říma až po součastnost.

Zamyšlení a návod nad moderním tréninkem amatérů, cvičením orientovaným na úvod tréninkové jednotky tzv. zahřátí, dále vyjádření JUDr. Valáška k časopisu a naleznete zde čtyřstránku rubriky Pravidla fotbalu. Aktuálně také hodnocení dvojzápasu ČR-NĚMECKO a ČR-KYPR od odborníků z první ligy a také trenéra Brücknera.

Vrátime se ke anketě Tréner roku 2006, samozřejmě nesmíme zapomenout na rubriko zdravověda, kde se věnujeme prevenci a ošetření svalů, fyzioterapie od Radima Vlčka, exkluzivní rozhovor s Rudi Völlerem, terminloogie fotbalu, finále futsalu U-16 a U-18, cvičení futsalu, křížovku o ceny, péče o trávník.

A mnoho jiných článků a rad okolo fotbalu a sportu,který máme tak rádi a stal se každoděnním kořením života.

Pokud byste chtěli kontaktovat redakci časopisu Trenér fotbalu, tak můžete pana Kamila Turoně na čísle +420 775 653 648 a nebo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pro slovenské čtenáře máme taky dobrou zprávu a to, že jsme se domluvili s firmou Barimpex, s.r.o., která zajistí distribuci tohoto časopisu na Slovensko.

Emaily, které jste psali, jsme této firmě předali a bude Vás kontaktovat, pokud by chtěl někdo napsat může a to na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo může zavolat na mobil: +421 905 252 235 a nebo pevná linka: +421 51 7701752, 7704741.

Předplatné za časopis Tréner fotbalu je za 9 výtisků v roce 2007 819,-Kč, slovy (osmsetdevatenáct), poštovné dle ceníku České pošty za 9 poslání á 28 Kč za dobírku 252 Kč.

Celková částka je tedy 1.071 Kč(jedentisícsedmdesátjedna).

V případě zájmu zasílejte částku poštovní složenkou typu C na adresu:

T Fotbal-KT
poštovní přihrádka
340 21 Janovice nad Úhlavou
Klatovy

Za redakci časopisu "Trenér fotbalu" Kamil Turoň



{comment}