Image Dnešní sobotní článek na stránkách trenérského fotbalového portálu trenink.com je prvním a určitě nikoliv posledním pokusem navázat spolupráci mezi akademickou obcí a čtenáři tohoto web magazínu, která by oběma stranám měla přinést užitek v podobě výsledků tohoto výzkumu.

V článku naleznete dotazník ve kterém se bude většina otázek bude týkat rozvoje silových schopností v kopané a je jen na Vás, zda se rozhodnete posunout fotbalovou teorii blíže k současné realitě.

Trenér a autor dotazníku Mgr. Vít Caudr, mimo jiné autor cvičení Zakončení útoku po předcházejícím zatížením se na naši redakci obrátil s prosbou, kterou najdete uvnitř článku.

Vážení trenéři, čtenáři a autoři webového portálu trénink.com,

žádám a prosím Vás o vyplnění dotazníku týkajícího se rozvoje silových schopností v kopané. Uvedený dotazník se stane podkladem mé rigorózní práce, která v určitých pasážích navazuje na práci diplomovou.

Dotazník byl vypracováván v konzultaci s Dr. Buzkem a Dr. Stackeovou s FTVS UK.

Vyplněné dotazníky zasílejte buď na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na faxové číslo 323 602 794, případně v papírové podobě na adresu Mgr. Vít Caudr, Cílkova 647, Praha 4 - Lhotka, 142 00.

Zde si můžete stáhnout dotazník (Word dokument, 85 kB).



{comment}