Image DÁREK PRO ČTENÁŘE Tradičně necháváte nákup dárku až na poslední chvíli? Chlácholíte se tím, že máte vše vymyšlené a nakoupení bude záležitostí jednoho dne? Přemýšleli jste však někdy nad tím, jak je obtížné pro vaše manželky, přítelkyně a maminky vybrat dárek pro Vás? Dárek který vám opravdu udělá radost?

Trenérský portál fotbalových trenérů www.trenink.com ve spolupráci s tvůrci softwaru pro fotbalové trenéry DrillBook Football Pro, který umožňuje trenérům zakreslovat tréninková cvičení, archivovat je a následně importovat do tréninkových plánů a dále také obsahuje moduly pro zápis cvičení výhradně v textové podobě, přehledný prohlížeč cvičení, trenérský deník a karty jednotlivých hráčů, přináší čtenářům portálu trenink.com lákavou nabídku v podobě zajímavé slevy.

Tvůrci programu v nedávné době snížili základní cenu programu na 1590,- Kč a my jsme pro Vás, kteří ještě nemáte vybraný dárek, dohodli slevu ve výši 200,- Kč, což znamená, že program Vás ve finále vyjde na 1390,- Kč. A to jistě uznáte je zajímavá nabídka.

Jak tedy udělat radost pod stromečkem?

DrillBook Football Pro je v současné době (verze 1.10) dostupný v českém, anglickém a slovenském překladu. Základní cena jedné licence je 1.590 Kč.

Autoři programu nabízí speciální SLEVU pro čtenáře portálu www.trenink.com



Pro čtenáře portálu trenink.com připravili autoři zajímavou slevu. Při objednávce programu DrillBook Football Pro na serveru autorů www.drillbook.net použijte slevový kupón Vanoce08 a ušetříte dalších 200,- Kč a program vás vyjde na 1390,- Kč.

Akce je platná do 24. 12. 2008.



{comment}