Portál fotbalových trenérů www.trenink.com se letos, stejně jako celý fotbalový svět, musel vyrovnat s celosvětovou pandemií koronaviru, která zasáhla fotbalovou komunitu a její dění nebývalou silou. Zda se, že jedinou možností, jak se alespoň trochu vrátit do "normálního" stavu je vakcinace. Následující týdny a měsíce ukážou, zda to je krok správným směrem.       

My jsme od fotbalové sezóny 2004/2005 již sedmnáctou sezónu internetovou adresou, kterou fotbaloví trenéři každý den zadávají - dnes již převážně do svých chytrých telefonu, tabletů, ale stále i do notebooků nebo dokonce stolních počítačů - aby našli inspiraci pro přípravu svých tréninků a cvičení. Inspiraci pro fotbalovou a trenérskou práci, která nás - přes všechna úskalí - tolik baví.

 
V roce 2021 se přiblížíme zase o rok dospělosti, ale stále sníme a máme svoje tajná přání. A kdy jindy si splnit přání než o Vánocích? Proto jsme se i letos, stejně jako v předchozích letech, rozhodli napsat Ježíškovi.

 

Milý Ježíšku, 
 

celý rok jsem byl hodný, den co den jsem přinášel svým čtenářům nové články, cvičení a videoukázky.  
 
K letošním Vánocům bych si přál tyto čtyři přání:

 

► Abychom se všichni mohli věnovat tomu, co nás baví, aby děti, hráči a hráčky se mohli zlepšovat ve svých fotbalových dovednostech a bavit se ve fotbalovém kolektivu, pokud možno bez nějakých zásadních omezení. Nutnou podmínkou je, abychom byli všichni zdraví a neohrožovali ostatní. 

► Podporu naších čtenářů na YouTube kanálu v podobě narůstajícího počtu odběratelů, kteří stejně jako na sociálních sítích budou aktivní, budou hodnotit ať už pozitivně nebo negativně naše videoukázky. Pokud se stanete našimu odběrateli a zapnete si zvoneček, který vás upozorní na nové příspěvky a nová videa, tak nám udělate obrovskou radost. Je nás skoro 6000, doufáme že do konce roku tuto metu zdoláme. 
 
► Podporu od svých čtenářů v podobě sdílení a komentování příspěvků na sociálních sítích. Bez podpory našich čtenářů v podobě sdílení článků a cvičení na sociálních sítí se v dnešní době i kvalitní obsah nedostane mezi čtenáře, který se o problematiku zajímají. Chceme jen pát vteřin vašeho času.  

► Čtenáře, kteří seberou odvahu a natočí svůj trénink nebo cvičení. Ideálně, aby se zapojili do projektu Natoč to! a i ostatním trenérům ukázali svoji práci a třeba je i inspirovali. 

 
Vím, že toho je hodně co si přeji. Budu se na Tebe těšit a doufat, že mi alespoň něco splníš.

Nevím jestli i letos mi přání splníš, ale moc tě prosím a předem děkuji.
 

Portál fotbalových trenérů www.trenink.com


TIP REDAKCE