SERIÁL  Prozatím dvoudílný seriál cvičení s názvem Z jedničky při rozcvičení je určen pro úvodní část tréninku a cílem cvičení je nácvik jednoduché kombinace na jeden dotek, která probíhá s jedním míčem v trojúhelníkovém herním prostoru mezi pěticí hráčů.
 
Oba dva díly seriálu ve svých videoukázkách nabízí několik možných variant cvičení. Cvičení je organizováno proudovou metodou, zvládnou ho hráči věkové kategorie mladších a starších žáků.
  
Cílem průpravného cvičení je nácvik sledu několika po sobě jdoucích přihrávek, kombinace čtveřice hráčů probíhá po předem stanoveném pořadí, navíc na jeden dotek. Hráči se postupně vystřídají ve všech pozicích.
 
 

Z jedničky při rozcvičení (2.část) 

Cílem cvičení je nácvik sledu několika po sobě jdoucích přihrávek a naražení, kombinace čtveřice hráčů probíhá po předem stanoveném pořadí, navíc s omezením na jeden dotek. Cvičení je organizováno proudovou metodou, hráči se postupně vystřídají ve všech pozicích cvičení.
 

 

Z jedničky při rozcvičení (3.část)

Cílem třetího cvičení seriálu je nácvik přenesení hry dlouhou přihrávkou a poté sledu několika po sobě jdoucích přihrávek na krátkou vzdálenost a naražení na malém prostoru. Kombinace čtveřice hráčů probíhá ideálně na jeden dotek. Proudová metoda cvičení zajistí, že všichni hráči se vystřídají na všech pozicích.


 

 
 TIP REDAKCE 

Opakované narážečky v obdélníku