Nevím zda v okamžiku, kdy čtete tento článek, stále na silvestrovskou půlnoc čekáte nebo půlnoc už odbila a rok s číslovkou 2018 nenávratně zmizel v propadlišti času. Každopádně jsme všichni na začátku roku 2019, ve kterém budeme muset český fotbal pořádně šlápnout na plyn, aby nám Evropa a další světové týmy ještě více neutekly. Mistrovství světa ve fotbale v Rusku ukázalo jakým směrem se máme vydat. Na podzim se Plzeň představila v základní skupině Ligy mistrů a stejně jako Slavia se probojovala do jarní fáze Evropské ligy.  
 
Portál www.trenink.com v roce 2018 přinesl celou řadu novinek. Za zmínku stojí technologické posílení a v důsledku této skutečnosti rychlé načítání stránek a snadné vyhledávání, třeba pomocí štítků, které uvádíme u každého článku. Pokud hledáte cvičení pro mladší žáky, 5 hráčů nebo rychlost, tak můžete kliknout na příslušný štítek. 


Rozšiřují se řady našich fanoušků na sociálních sítích, pokračovali jsme v aktualizaci na našem YouTube kanálu a Facebooku našich stránek. Stejně jako minulý rok, chystá pro své čtenáře v roce 2019 několik novinek. Určitě se máte na co těšit, ale prozatím si - stejně jako každý rok - necháme překvapení pro sebe.

Naše čtenáře jsme požádali a poprosili, aby cvičení a hry, které vyšly na www.trenink.com a trenéři je používají v tréninku, aby je natočili a poslali na www.trenink.com. Bližší informace jsou v článku Natoč cvičení na svém tréninku!

Velký ohlas zaznamenal článek Pravidla a omezení pro hry a cvičení, který je určen pro všechny trenéry mládeže. Zavedením těchto pravidel se v cvičeních budou objevovat konkrétní herní situace a tím se v tréninku zaměříte na rozvoj určitě herní oblasti.    

Doufám, že všichni naši čtenáři najdou v příštím roce na našich stránkách především inspiraci pro svoji další nelehkou trenérskou práci, která se ne vždy dostane takové docenění, jaké by si zasloužila. 
 
Pokud máte chuť a chcete se podílet na rozvoji portálu fotbalových trenérů, tak se k nám přidejte. Stejně tak budeme rádi, pokud nás odměníte a splníte nám naše přání, která jsme si napsali k Ježíškovi.
 
Ať už jsou vaše očekávaní jakákoliv, přeji jménem celé redakce štastný nový rok 2019 a doufáme, že portálu www.trenink.com v přístím roce zůstanete věrni a pomůžete nám šířit inspiraci i dalším trenérům.

 

TIP REDAKCE