FC Fulham logo SERIÁL  Cílem všech cvičení seriálu, které jsou inspirovány tréninkovým procesem týmů mládežnické akademie FC Fulham, je nácvik kombinace ve které se střídají krátké a dlouhé přihrávky. Cvičení je zajímavé tím, že všichni hráči se postupně vystřídají na všech pozicích.  
 
Všechna cvičení seriálu jsou určena pro úvodní nebo průpravnou část tréninku, zvládnou ho hráči věkové kategorie mladších žáků.
 
Fulham FC: Statická kombinace pro šest hráčů (1.část)
Cílem prvního dílu seriálu je nácvik jednoduché, jednodotekové kombinaci při statickém postavení hráčů, bez pohybu po odehrání míče. Hráči se musí soustředit na správně technicky provedené odehrání míče, podle pozic na různou vzdálenost.
 
 
Fulham FC: Statická kombinace pro šest hráčů (2.část)
Ve druhé části seriálu probíhá nácvik jednodotykové kombinace při statickém postavení hráčů, bez pohybu hráče po odehrání míče. Hráči se po sérii krátkých přihrávek musí soustředit na přenesení hry delší přihrávkou.
 
 
Fulham FC: Statická kombinace pro šest hráčů (3.část)
Nácvik kombinace ve třetí části seriálu probíhá při statickém postavení hráčů, s hrou pouze na jeden dotek a bez pohybu hráče po odehrání míče. Po hráčích požadujeme, aby se  soustředili na správné technické provedení, bez pohybu bpo odehrání míče.
 
   
 
 TIP REDAKCE 
Newcastle united: Situace 2:1 po střelbě (1.část)